Selecteer een pagina

de meest intense zombie apocalypse

 

Genre

Survival Shooter

Speeltijd

~ 25 min

Spelers

2 tot 4 spelers

Leeftijd

18+

ARIZONA SUNSHINE – LB VR EDITION

4 verschillende missies, allen gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine! Is een VR ervaring waarin je vrij rond kunt dwalen in een post-apocalyptische wereld door te bewegen in de echte wereld.
Je bent niet gebonden door snoeren of andere obstakels en zal hierdoor de ultieme vrijheid ervaren waardoor beide realiteiten vloeiend in elkaar over zullen gaan.
Bundel je krachten met maximaal 4 spelers tegelijkertijd en neem het op tegen de hersen-hongerige freddy’s! Dit is Virtual Reality op zijn best!

 

MISSILE BASE

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

 

EXTRACTIONPOINT

Een wetenschapper beweert een remedie voor de infectie te hebben, maar hij zit vast in de door zombies geteisterde Arizona Star Refinery. Wat volgt is een race tegen de klok om hem en de remedie te bevrijden, voordat de hele omgeving door een nucleaire raket zal worden vernietigd.

 

LIVE BAIT & HOLDOUT CANYON

Naast deze twee meeslepende ervaringen, bieden wij twee losstaande “horde modes” aan.
Hierin zullen golf na golf, zombies uit de omliggende ravijnen kruipen om je aan te vallen. Kan je squadron lang genoeg standhouden om een ​​nieuw record neer te zetten?

 

Dubbele wapens

Multiplayer

Free roam

Haptic feedback vests

Alles-in-1 ervaring

Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar
  • Non-alcoholische dranken zijn inbegrepen in de prijs.

Tijdelijk €29,95 per persoon!